Epilog
Bijen vliegen vrolijk
dansend en volop
rond stekelachtige bloempjes
van klimmende klimop
met hun kopje buigend
laatste nectar zuigend
klimop bloeit immers als laatste
doch ik hoorde ooit
zeg nooit de laatste
maar de voorlaatste
want één ding is zeker
niets is zeker
ook de derde laatste zin helaas niet
’t is niet altijd zoals het er uitziet