Een eerste date sinds lang
hij had wel een beetje bang
zij was Francaise
een wijze
kon goed de Nederlandse taal
zijn frans is echter catastrofaal
zij hield van cryptogrammen
en of hij liever schaakte dan dammen
ja het begon slecht het zou niet baten
ze kon het niet laten
het management van Sinterklaas
wat zeg je ?
het management van Sinterklaas
hij wist het niet waar ze het over had
dat is een cryptogram he schat
helaas
komaan alstublieft vier letters
baas?
neen
niet baas
Piet ?
ook dat niet
hij werd gek van die cryptogrammen
hij hield van weiden bloemen en boomstammen
kom cherie d’amour
nog even
je moet kronkels in je denken weven
je weet
wie zoekt die vindt
het management van de Sint
je had beter gedatet met onze Staf
mais oui
onze Staf
Staf
jaa bravo
zie je wel dat je ’t kunt
je hebt dus al een pluspunt
hij compleet afgekoeld
ik weet wat je bedoelt
goal zei ze direct
wat goal vroeg hij verward
met een versteend hart
wel ja jouw cryptische omschrijving van
'ik weet wat je bedoelt '
goal
amai zijn arme hoofd
compleet verdoofd
ze joeg hem op stang
de avond duurde lang
hij begreep waarom het haar nooit lukte
hoe ze zich ook opsmukte
hij kroop met hoofdpijn
in bed
ja watte
management van de sint
zak