Beste Geld verslinder!
In Leeuwarden woont iemand die zo goed met geld om kan gaan,
dat ze zich kan vergelijken met OD Leeuwarden,
die hebben net genoeg geld om te kunnen bestaan.
Voordat ze Rianne ook al hadden gescreend voor deze baan,
Kregen ze bijna een kandidaat van de maan.
Dichter bij konden ze niet vinden,
Want er was eigenlijk niemand beter in geld verslinden.
Ze zochten iemand met een groot gat in de hand,
en ook nog iemand van stand,
die het zich kon permitteren om thuis te blijven,
En gewoon geen sollicitatiebrief ging schrijven.
Ze zocht voor zichzelf een huishouder met de naam Arjen Penotti fanaat,
en paaide hem met een hoeveelheid Penotti en chocolaat.
Het huishouden eindigde met de naam Steen,
Met de voornaam Jan….naar het scheen.
Dit was dan ook geen succes en maar een brief naar Spanje geschreven,
Daar woont iemand met de naam: Goedheiligman,
Wie weet wilde hij nog wel wat geven.
De goedheiligman maar eens op onderzoek uit,
Wat voor type was die Rianne??
Wat bleek, het was een flapuit!
In meerdere opzichten want de mond bijna zo groot als het gat in de hand,
En Sint maakte zich bijna van kant.
Deze brief was zo moeilijk te weerstaan van zo’n lief meisje,
En uiteindelijk ondernam hij naar Nederland toch maar een klein reisje.
Daar ook maar eens bij de ABN-Amro langs gegaan,
De huisbankier van Ajax en daar kunnen ze ook moeilijk met geld omgaan.
Die bleken een oplossing te hebben bedacht,
Waar ook Sint nog niet aan had gedacht.
Geef haar geld van chocola,
1. heeft ze geld van chocolaat
2. paait ze haar huishouder met de naam Penotti fanaat!
Slaat ze twee vliegen in één keer,
en kan Sint rustig slapen tot volgend jaar maar weer!
Sint hoopt dat je hier weer wat mee kunt,
En niet zoveel met geld meer stunt!
Groeten van Sint en Piet!