Appke hier Appke daar
pure handelswaar
trendy trend
snel aan gewend
ouwe wijn in nieuwe zakken
commercie weet van aanpakken
het Appke wordt een doel
vals efficientiegevoel
Apps verzamelen als een sport
waar menigeen zich op stort
uit de radio klinkt fel
laadt nu de App en ga dan snel
naar het zoveelste ingangspoortje
en gooi het gauw op een koopakkoordje
voor iets dat je niet nodig hebt
waarvan 't plezier gauw wegebt
maar centjes moeten rollen
vooral uit uw zakken rollen