Klinkt bijna als gewonnen
maar een wedstrijd was het niet
vooralsnog wat onbezonnen
zong steevast het hoogste lied
en is daarmee een strijd begonnen
die niet iedereen zo ziet
Rust is nu noodzakelijk
en geen enkele repliek
ook niet leedvermakelijk
over wat de ander anders ziet
Niets wordt meer normaal
in dit ongewone leven
geen verhaal met een moraal
stabiliteit wordt het gegeven
gewoon...het nieuwe ideaal
waarmee je
nieuwe perspectieven ziet