De blauwe lucht vervangend door wolken
De bladeren verliezen hun kleur
De zomer achter ons gelaten
Geen bloei, geen vrolijke gezang, geen heerlijke ochtendgeur
Geen bootjes die over het water varen
Geen dansende mensen die stralen
Alhoewel dit jaar het niet haalde bij voorheen
Corona kwam aanstormen en al onze blijheid verdween
Roeien met de riemen de we hebben
Alles eraan doen, er voor elkaar zijn,
Samen moeten we er tegen aan
Het duurt een tijd maar we gaan corona verslaan
Corona littekens en herinneringen zullen blijven bestaan
Echter maakt de corona tijd plaats zoals het voorheen was;
We dansen weer
We knuffelen..
We kussen weer
We genieten..
Bij elkaar op visite gaan
Naast elkaar..
Hoe meer zielen
Hoe meer vreugde..
We stralen allemaal als voorheen
Op het moment dat corona weer verdween.