Onze dorpsfanfare noemt de drie noten
wat hebben we van hun muziek genoten
al meer dan tachtig jaar
wandelen ze spelend over de boulevard
tot plezier van jong en oud
nooit hadden ze een burn-out
toen kleine Jos vroeg van waar de naam komt
zei de pastoor theologisch
alee Joske dat is toch logisch
in dorpsfanfare zitten drie muzieknoten
de do de fa en de re
ben je mee?