het gaat me zo slecht
niks in dit leven
is nu nog echt
och, kon ik nog maar even...
even is slechts een moment
ik wil jou altijd
dat je nu bij me bent
ik wou je nooit kwijt
je zei sorry tegen mij
je kon de pijn niet langer aan
nu ben je vrij
en moet ik alleen verder gaan
dat is makkelijker gezegd
dan gedaan
want het gaat me zo slecht
sinds jij bent gegaan
drinken en eten
ik stouw het er in
maar je moet weten
het heeft allemaal geen zin
ik heb nog zoveel naar je gekeken
toen je daar zo vredig lag
ik ben nooit van je zij geweken
tot de allerlaatste dag
vaarwel lieve vrouw
het ga je goed
ik hoop dat ik jou
snel weer ontmoet