In de karaokebar daagde zij hem uit
hij gaf toe staat er niet voor te springen
maar durft wel een liedje zingen
waar wacht je dan op
komaan klim dat podium op
ze bleef uitdagen
okee hij zou het erop wagen
op één voorwaarde
voor hij aanvaardde
namelijk dat zij …
neen dat gaan we hier niet vertellen
dat mag je in je fantasie zelf voorstellen
het enige dat je mag weten
ze begon lichtjes te zweten
terwijl hij haar vol verwachting aanstaarde
ja ze lachte en aanvaardde
in dit hij stadium
klom hij op het podium
wendde zich tot de gekke moderator
koos een liedje uit de muziekgenerator
het was er één dat hij kon
toen het muziekje begon
ontsnapte haar een schaterlach
want hij zong met een kwinkslag
zo vol charisma
het liedje Tequila
je hebt het vast al eens gehoord
de tekst bestaat maar uit één woord
Tequila