OKTOBER 2020
De ochtenden worden kouder nu
herfst en winter proeven in de lucht
De bomen veranderen van tenue
maken steeds minder bladergerucht
Het gaat zoals het gaat, het is goed
men trekt warmere kleren aan
pept zich fluitend op met nieuwe moed
men kan er tegen en zingend gaan