Je bent niet zoals atlas
die het leed van anderen op zijn rug droeg
Het is een metafoor,
Een voorbeeld om iets te benoemen.
Blijf sterk, en bezwijk niet onder de druk.
Blijf moed houden, wat niet gemakkelijk is.
Je hoopt op betere dagen, wat nu gebeurt, is niet mis.
Maar je kunt dat beter hopen,je wenst iedereen alle goeds,
het is zoals het is.