Ga kleine vogel,
landt je op zijn schouder en vertel hem.
Laat mijn beste vriend weten dat ik van hem hou en dat ik passie in zijn ogen vond.
Dat zijn zachte adem briest voorspelde mijn sprankjes hoop.
Vertel het aan mijn beste vriend, zijn partner zijn was meer dan ik om kon vragen en mijn hart verliezen aan zijn handen was het beste scenario.
Laat hem weten,
dat ik nooit en nooit meer verlangt.
dankzij hem was de sky letterlijk de limit en nu ik er bijna ben,
vertel het hem.
Ik weet dat ik in hem het al had gevonden, hemelen.
Ik zag het in hem verschijnen.
Ik weet dat hij mijn soulmate was.
Ik voel het zelfs van deze afstand, door de wolken boven zijn hoofd.
ga,
Vertel mijn beste vriend, hij was echt geweldig.
En hoewel ik nooit echt in leven na de dood heb geloofd, door zijn liefde zal altijd een kleine vuurtje blijven branden.
En dat ik nu de ware betekenis weet, van hoe bemind te worden is...
Hij was echt mijn enige!
Laat hem weten, hij was mijn definitie van leven, liefde en dood.
En dat is prachtig!
hij moet doorgaan met geloven in dat prachtige hiernamaals.
vertel hem, achter de wolken is er ook oneindig veel ruimte, een overvloed aan mogelijkheden.
Waar hij met zijn verstand nog niet bij kan, maar ik al heb gezien.