20 jaar terug besloop mijn toenmalige onvergeeflijke vriendin me in de rug
Voelden ons beiden verlaten in het onvindbare huis vol gaten
Mijn bultrug van loodzware nukken doodde haar geest als een drug
Ons liefdesverdriet bleef er in alle staten waar niemand over kon praten
20 jaar later hoorde ik op cassette een vrouwenstem, zette me klem
Gewoon een opname van een familiefeest maar iemand gilde als een beest
Verscholen in de duinen bij Haarlem trapte mijn Jennifer op de rem
Van haar hield ik nu het meest maar mijn vriendin van 20 jaar terug voelde als terug van weggeweest
Jennifer kon onze zoektocht niet meer aan en staarde naar de maan
Mijn radar kwam uit op een badhuis, daar voelde het niet pluis
Slechts 1 lamp scheen er en gaf een tipje van de sluier van waan
Volstrekt uniek was er een gangenstelsel vol gruis als een kluis
Pas onder de grond ontlook een oude wond, letterlijk tussen de stront
Zagen een gedaante van een naakte vrouw die blauw zag van de kou
'Waarom maak je het zo bont?', voelde mijn moed zakken naar de afgrond
Wat nu komt voelt zo rauw, dat beschrijven doe ik niemand aan, voelt ontelbare keren in de verloren liefde als 'au'