Jij mag op mij leunen
Ik zal jouw kracht zijn,
Waar jij op je kunt steunen.
Al lijken de wolken boven jou donker en voel de kou kil.
Weet dat je niet alleen bent al is het stil.
Ik wil voor jou de zon zijn die schijnt.
Die jou verwarmt, en de pijn verdwijnt.
Ik zal je dagen kleur geven,
Dat er zoveel moois om voor te leven.
Weet dat jij altijd kan bouwen.
En met hart en ziel van je zal houden.