Ik had je langer willen zoenen maar m'n gebitje
die schoot los.
Een kans uit één miljoen verkeken.
Helaas, jammer, adios.
Ik kan nog terug gaan met een smoes
dan laat ze me er vast wel in.
Als ze alleen nog aan heeft, haar blouse,
dan word ik gedreven tot waanzin.
Zat m'n gebitje maar gewoon goed vast.
Dan waren we nu nog aan het zoenen.
Jouw mond die zo goed op de mijne past,
in mijn fantasie rijke dromen en visioenen.
Ondertussen, voor mijn eigen voordeur,
denk ik aan die te korte kus.
Met mijn gebitje als collaborateur.
Waar is toch m'n 'Duel Power Kleefpasta' van
Fixodent Pro Plus...