Eerste liefde, eerste keer
Wat bijzonder waren wij als stel
Eerste liefde, ik wilde meer
Ik bloos als,ik dit na vertel
Jij die altijd vocht voor mij
Eerste liefde, mijn beschermer
Jij en ik was altijd wij
Eerste liefde, nu zo ver
Na twintig jaar vonden wij elkaar
Eerste liefde, na jaren weer
Gestreden, gevochten, genoeg gezien vandaar
Eerste liefde, na veel oud zeer
Maar het duurde echter kort
Eerste liefde, als een kaarthuis
Is alles zo snel weer ingestort
Eerste liefde, in de verte hoor ik gesuis
Maar jij, jij bent het niet
Eerste liefde, ik hou nog steeds van jou
Niemand die het ziet
Eerste liefde, ik die jou vertrouw
Ook al was het maar heel even
Eerste liefde, jij was het die ik zolang zocht
Ik genoot van jou, je liet mijn lichaam beven
Eerste liefde, naar jou heb ik gezocht
Het mocht blijkbaar niet zo zijn
Eerste liefde, voor altijd in mijn hart
Was je nog maar de mijn
Eerste liefde, voor altijd appart
Zal jou nooit vergeten
Eerste liefde, hoe jij heette?
Uhm nou uhm
Ja hoe moet ik dat weten 😂