Je weet het en je voelt het
Welke kant je op moet gaan
Je hebt nog steeds je onzekerheid
Om bij stil te staan
Dat maakt je puur en ongewis
Wat de kans van slagen is
Je weet wat je kan
Maar wilt nog groeien
Pas als je het zeker weet zet je door
Ik zag het al en zie het voor me
Jij gaat daar komen
Alles zal ik doen om je te kunnen helpen
Jouw droom is mijn droom
Het geld gaat komen op welke manier dan ook
Het komt
Want jij bent puur en jou intentie is dat ook
Jij gaat mensen helpen
Dat zie je als jou taak
Hoe mooi is het om dat te kunnen doen
Ik ben trots op jou dat jij er voor gaat
Voor jezelf
Jouw droom
Jouw leven
Jouw verhaal
Het is van JOUW
Maak er wat moois van!
Ik geloof in je en jij kan het!