Dat ik niet voor je kon zorgen,
Betekent niet dat ik niet van je houdt.
Dat ik door moet gaan met mijn leven,
Betekent niet dat je er geen deel meer van bent.
Dat ik leer opstaan na het vallen,
Betekent niet dat ik niks meer voel.
Dat ik je verloren ben,
Betekent niet dat ik je niet in gedachten vast houdt.
Dat ik dagen zie voorbijgaan,
Betekent niet dat ik me niet afvraag hoe het zou zijn als je er was,
Dat ik koos voor wat het beste was voor jou,
Betekent niet dat ik me niet soms een egoïst voel.
Dat ik mijn leven probeer vorm te geven,
Betekent niet dat ik je niet mis,
Dat ik mezelf wat beter voel,
Betekent niet dat ik me niet alleen voel.
Ondanks alles hoop ik dat je weet,
Dat jij het beste van mij was,
En ook altijd zult zijn,
Je in alles wat ik doe altijd onderdeel van mij bent.