Ik zocht een kracht,
Een fucking episch beeld,
In mijn ogen, deze nacht,
Energie om te schelden,
Te vloeken, om kwijt te zijn,
Zonder enkel resultaat te boeken,
Verdomme ik sta aan,
De beelden schieten aan me voorbij,
Ik kan alles en iedereen verslaan,
Ik heb kracht, ik ben sterk,
Knappe vent, bek bij me,
Aan het werk,
Niemand, geen enkele ziel,
Zal mij klein krijgen,
Alsof ik ooit kniel,
Geen denken aan,
Ondanks elke tegenslag,
Zal ik blijven staan,
De trekker is overgehaald,
Met als gevolg dat het beste van mij,
Op de wereld neerdaalt.