ik kwam op een plaats
waar veel kruisjes staan
de zon die scheen zwak aan de hemel
enkele dauwdruppels bespeelden het licht
wat zorgde voor hemelse kleuren
één graf dat viel op door de vele chrysanten
waarschijnlijk nog gisteren geplaatst
ik zag er een meisje... vol van verdriet en
de wind dirigeerde een droef afscheidslied
daar op een plaats
waar de ziel, haar
"moeders lichaam"... verliet!