Drijf maar weg op de golven
De sierlijke golven door de beweging van de zee
Drijf maar weg en verdwijn in de stilte
Maar als je dat doet
Neem mij dan met je mee
Laat mij ook drijven
Zorgeloos en vrij
Laat mij ook drijven
Ongezien en in het geheim
Laat mij mee bewegen
Met de woeste stilte van jouw golven
In de zuivere schreeuw van jouw getij
Laat mij met je mee gaan
Eén worden met jouw wonderschone wereld
Maak mij los
Maak mij vrij