Mijn handen
waren t eerste wat je voelde
in t bestaan van onze wereld.
Toen je als achtste pup
geboren werd.
En t eerste levenslicht zag.
Met net aan zes weken
kwam je in ons gezin.
En beschermde ik jou, zo ik bedoelde.
Nu zijn we bijna tien jaar verder
waarin ik je altijd heb beschermd
Wat ik nog doe iedere dag.
Nu gaat bijna de tijd komen
dat ik jou moet laten gaan.
Emoties spelen nu een spel met mijn gevoelens.
Ik heb voor je gezorgd
met al mijn liefde.
Vanaf t moment dat je in mijn armen lag.
Ik KAN je nog niet missen
de jaren gingen zo snel
Ze zeggen T is maar een hond, maar jij was bijna een mens!
Er zal geen dag voorbij gaan
dat ik even niet aan je denk.
En iedere dag denk ik even aan hoe je voor t eerst in mijn armen lag.
Wat zullen we je missen,
je bent voor ons niet maar een hond.
Je bent DE hond die meer begreep dan menig mens ooit kon.
We gaan nog even
optimaal van je genieten.
Van alles wat je kan en jou zo bijzonder maakt
Lieve Thirsa JIJ hebt ons hart heel hart geraakt!