GODIN VAN TOEN
Wat zij in haar hand leest
dit beeldje van een vrouw
ongeveer drieduizend jaar oud
Een woord van liefde of goud
Zij kijkt in haar lege hand
word nog seker gelees
GODIN VAN DAN
Wat sy in haar hand sou lees
hierdie beeldjie van 'n vrou uit
ongeveer drieduisend jaar oud
'N Woord van liefde of goud
Sy kyk in haar leƫ hand
word nog seker gelees