Wat je in je hoofd afspreekt
Is dat geen wat er in je realiteit afspeelt.
Je verbeelding is de chemie van
Je fictie,
Dat dicht aansluit bij je realiteit.
Elke aanvaring of frictie,
Is een aansluiting
Van je fantasie,
In een onderbouwde constructie.
Van wat je dacht,
En wat je wetenschappelijk
nog verwacht,.
En wat in deze tijd
Nog is ontkracht.
Het idee staat
Gewoon even op wacht.
Elke fantasie speelt zich af
in de wereld van de chemie.
Het ontdekken ervan
Is opnemen in een kopie,
De code kraken,
En het kopie
interessant maken,
Gewoon Verder
In je fantasie geraken.