Ik voel een symphonie
In het geloof
met ons twee
in een religie
getrouwd en onderbouwd
als een sprookje
in het mooiste fantasie
gehoud en houden van…
als een hart van goud
tot het grijs
en het oud
in liefde als warmte
en verdriet als koud
zoals een einde
van een boek
met een vervolg
in een nieuw leven
als gevolg
aan jouw zijde
in volgende
eeuwige tijden
blijven
tot de vloek
het sluiten doet
van het doek
en ik je liefde
toch nog
opnieuw zoek