Zet door
Je bent al genoeg gevallen
Dat laat je niet nog eens toe
Je bent aan rust en aan jezelf toe
Blijf jezelf
Ook al pikt dat niet iedereen
Weet dan waar de zon schijnt
Als het voor hun verdween
Jij blijft geloven en bent open
Maar voor een paar mensen
Zij snappen jou idealen en wensen
Als het er op aankomt
Is er bijna niemand zo krachtig als jou
Jij doet het zelf
Er elke nacht uit moeten
En er morgen zo vroeg uit
Jij staat daar vaak alleen voor
Maar je zet maar door en door
Je blijft geloven in een oplossing
Opgeven zal je nooit
Je hebt jezelf gewapend met een deken van liefde
Het staat vol vuur en kracht
De liefde voor jezelf die je verder bracht
Die laat je strijden als soldaat van de liefde
Het is er voor jou
Maar jij riep het op en liet het binnen
Jij liet het je hart vinden
Je hebt het zelf gedaan
Dus dit gedicht is door jou geschreven
Ook al is het jou leven
Maar is er niemand anders die me ziet?
Die mijn begrijpt en ziet hoe ik vecht en strijdt?
Hoe ik liefde benijd en hoe ik die nu mis?
Ik voel me alleen gelaten en soms doet dat pijn!
Wil zo graag in een warme wereld vol liefde zijn!
Waar iedereen elkaar ziet en elkaar gedag zegt
Waar buren bij elkaar langskomen zomaar spontaan
Een kop koffie samen drinken, samen eten, zomaar iets doen voor een ander
Schat, het is moeilijke tijd
Niet iedereen weet hoe er mee op te gaan
Het zet ons verder bij elkaar vandaan
Maar houd vol en vast
Ik benijd je en voel je
Daarom moeten we blijven geloven
Je hebt van een hoop mensen hun ogen al geopend
Ga zo door
Daarom weet je dat liefde krachtig is
Jij kan daar iets mee doen
Blijf dat doen
Ik zou meer moeten zien hoe je helpt
En tranen stelpt
Hoe je vertrouwen en kracht geeft
Zoals alleen jij dat kan
Ik geloof in jou
Zoveel respect voor jou
Als laatste…
Uit liefde zijn we geboren
Liefde is wat we kunnen en eigenlijk moeten zijn
Onderweg in ons leven komen we een hoop tegen
Donder en regen
Het kost kracht om overeind te blijven staan
Maar laten we voor onze idealen en dromen gaan
Daarvanuit zijn we geboren
Dat is de enige weg om onze liefde bij ons te houden
We moeten vertrouwen
Op elkaar
Op het leven
Maar vooral hoe het kan
Laten we daar zelf mee beginnen
Zoek nooit iets in een ander wat jezelf mist
Uit liefde zoals het moet zijn
Uiteindelijk is liefde het geheim
Draag het bij je
Het is er voor jou
Het kan je groot maken
Alles zal komen
Want alles is liefde
Je zal het zien want het gaat uitkomen
Dan zijn het niet meer, dromen