Ineen verstrengeld, opgaand in elkaar, ja, zo moet het,
zo hoort liefde te zijn. Jezelf zijn zonder remmingen, je voelt jezelf vrij. Je kent het spel van minnen, als geen ander en je weet het, je bent je terdege bewust van jezelf.
Ik wil elk deel van je leren kennen, niets aan het toeval overlatend.
Ik zal tot grote hoogte stijgen, ik zie kleuren die ik nooit eerder heb gezien. Je laat mij helen. Ik raak zo in vervoering, vergeet alles om mij heen, heb alleen oog voor jou, je ogen beroeren mijn lichaam, en dat doet mij zo goed voelen, je streelt mij met de blikken in je ogen.
En jij zegt; de blikken waarmee je naar mij kijkt, je beroert mijn hart en mijn ziel. Je bent een deel van mij, zo is het.
Zo voel ik het als jij bij mij bent. Altijd in mijn gedachten al ben je maar in mijn achterhoofd aanwezig, dat maakt al een hoop goed.
Ik kan er zo naar uitkijken je weer te aanschouwen, je bent iemand die ik vertrouwen kan, in goede en slechte dagen, jij bent sterk genoeg om de moeilijkheden die ik ervaar, met je mee te dragen, je bent altijd een maatje voor mij en dat zal je altijd blijven.
Ik hou van je en dat weet je.
Je leest het als je in mijn ogen kijkt.
Ik zal je nooit verlaten, noch willen verliezen, jij bent alles wat ik wil in dit leven, wij hebben elkaar nog zoveel te geven.