Moet ik mij zorgen maken, waar je bent geweest die avond, en wie je gaandeweg hebt ontmoet? Ik weet het, mijn jaloezie is ongegrond, maar de angst, die blijft altijd. Ik ben mij er altijd van bewust dat ik je kwijt kan raken. je bent aantrekkelijk, dus aan vrouwelijke aandacht geen gebrek.
Maar je zegt altijd tegen mij; als ik bij jou ben, dan valt alles op zijn plek, dan ben ik waar ik hoor te zijn.
Het doet mij altijd goed om dat te horen.
Alsjeblieft,verlaat mij niet, ik zou zo verward zijn, niet wetend wat te doen.
Ik hou van je en dat zal altijd zo zijn. Ik weet wel, er is geen reden om angstig te zijn, maar je bent mijn wereld, mijn alles. Maar in je ogen lees ik de liefde die je voor mij hebt. En ogen, die liegen niet. Je bent altijd wel in mijn gedachten of je bent op de achtergrond stil aanwezig in mijn hoofd. Ik verlang ernaar om samen met je in het bos te wandelen of op het strand, om de natuur te aanschouwen.
Ik heb je lief, mijn hele leven.
Mijn hele bestaan draait om jou.
Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, ik kan er niet omheen. Ik ben zo gelukkig als je bij mij bent. Laat het zo blijven, dat is alles wat ik wens. Samen met elkaar, laat onze liefde niet verloren gaan. Ik zou zo alleen zijn, niet compleet zonder jou. Ik ben dol op je en ik wil niets liever dan dat je bij mij bent. Ik blijf je altijd trouw,mijn hele leven, wij hebben elkaar zoveel te geven.