Voor haar die ik mis.
Ik ben haar kwijt, mijn lieve meisje.
Een verloren strijd, zonder troost prijsje.
Nu, meer dan 3 weken alleen in huis,
eenzaam, gebroken, niet meer ons thuis.
Na 4 jaren van intens liefde geven,
besloot je: Hier scheiden onze wegen.
Ik weet wel, kreeg kans, op kans, op kans.
Nu ben ik alleen.....en lang niet zo mans.
Tranen rollen als golven af en aan,
moeilijk te geloven dat je echt bent gegaan.
Alleen liefde in het leven, is voor jou echt niet genoeg.
En ik kon je niet geven, waar je zo vaak om vroeg.
Maar nu ik hier zo zit, in gedachten steeds bij jou. Dan voel ik me echt shit, Fon ik mis mijn vrouw.