Ik kan het geluid om mij heen nauwelijks verdragen.
Er is al geluid genoeg in mijn hoofd.
Dus ik prefereer de stilte.
De stilte die je doet beseffen, wie je eigenlijk bent.
De stilte confronteert je, de stilte, een oude vriend.
In de stilte vind je de antwoorden op de vragen die altijd al had. De stilte kan helend werken, en brengt rust in je hoofd.
In de stilte kom je jezelf tegen. Je komt oog in oog te staan met jezelf.
Zie de stilte als je vriend, niet als je vijand. Hij is er voor je als je hem nodig hebt. De stilte kan je nederig maken, je doen beseffen dat je hier maar tijdelijk hier op aarde bent. Dankbaar ben je dat er zoiets als een stilte bestaat. je ziet dan de dingen onder ogen waar je eerst je ogen voor zou willen sluiten. De stilte werpt je terug op jezelf, op je werkelijke zijn. De stilte is oorverdovend.
Er is stilte, maar stilte zegt eigenlijk zo veel. Je vindt waar je naar zocht, de stilte helpt je om oplossingen te vinden voor de dingen des levens. Omarm de stilte als zijnde je vriend, op de vragen des levens. Omarm de stilte als zijnde je vriend, want af en toe heb je hem nodig.
In de stilte kan je jezelf afvragen waar je mee bezig bent, en of je daar goed aan doet. De stilte hij is er voor je als je hem nodig hebt. Verwelkom af en toe de stilte in je leven, hij doet je goed.