De droom.
Ik droom al een paar dagen zo gek de laatste tijd,
dat ik iets zeg maar niemand die mij antwoordt,
dan denk ik dat ik droom zodat niemand mij hoort
straks word ik weer wakker in de werkelijkheid.
Gisteren droomde ik dat ik in een kist lag opgebaard,
verderop mensen gezellig bij elkaar zoals het leek
en niemand die maar een keer mijn kant opkeek
iedereen dacht zeker dat ik morsdood was verklaard
Ik schreeuwde tegen een man die naar mij toeliep,
trok lelijke grimassen, stelde me aan als een idioot
maar hij keek mij niet aan en hoorde niet dat ik riep.
Er werd dan ook niets gemerkt toen men de kist sloot,
het is erg donker nu, straks lig ik twee meter diep
ik geloof niet dat het nu een droom is, ik ben echt dood.