Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, want hoe je het ook wendt of keert, houden van je doe ik altijd.
Je hebt zo je onhebbelijkheden. Ja, een vos verliest dan wel zijn haren, maar nooit zijn streken, en toch hou ik van je,
ongeacht wat je doet. Je bent nooit gemakkelijk geweest je hebt een gebruiksaanwijzing. Je buien, je grillen, ik heb ze
allemaal doorstaan, je weet het, ik vergeef je altijd weer.
Nooit een saai moment met jou, dat moet ik je nageven, maar wat is het moeilijk soms, om met je te leven.
Je hebt ook je gevoelige, zachte kant, dat weet ik maar al te goed. Je bent loyaal en zult niemand zomaar laten vallen.
Je, we hebben veel stormen doorstaan, vaak in zwaar weer gezeten samen,maar het was samen met jou. Ook zoveel dagen gehad die vreugde gaven, met jou kan ik lachten, dat vind ik belangrijk in een relatie. Eens was ik in het duister maar jij hebt je helpende hand uitgereikt naar mij, mij omhooggetrokken, terug naar het licht.
Daar blijf ik je voor altijd dankbaar voor.
Want jij hebt ook een strijd geleverd om mij weer terug te halen, je hebt mij zo geholpen. Je was zo blij toen het weer goed ging met mij. Ik zal dat niet snel vergeten, en voor jou zou ik hetzelfde doen.Je bent er voor mij als ik je nodig hebt en dat zul je ook altijd zijn. Want ondanks onze strubbelingen soms, houden wij heel veel van elkaar.
We lopen nu samen op het strand en ik reik je mijn hand en jij pakt hem aan, en zo lopen we verder en een eindje verderop blijven wij staan om naar de zonsondergang te kijken, en ik zie in je ogen dat je mij trouw blijft, je hebt mij nooit bedrogen.