Lieve Kim,
Ik zei van de week nog dat jij degene bent
die mij in dit leven het langste kent.
Je was er vanaf mijn begin altijd bij
en ik zal je missen aan mijn zij.
Je zei dat je moest gaan
omdat het was gedaan.
Er viel niets meer te bepraten
Ik moet je nu laten.
De liefde die blijft voor altijd bestaan
daar kun je van op aan.
Ik noemde jou altijd mijn lucky star
op mijn donkerste momenten was je altijd daar.
Ga nu maar naar het Licht
en voel de warmte op je gezicht.
Ik ben altijd trots op je geweest
want jou te kennen was een feest.
Tot ooit SuperSis
weet dat ik je vreselijk mis.