Wandeling in de toekomst
Hallo Rein, wat fijn
Vandaag gaan we samen wandelen
Zeg me maar welke kant je op wilt gaan
Waar je wilt staan
Ik pak je hand vast
Ben altijd bij jou
Soms ben je me kwijt
Maar vandaag pak jij mijn hand
Ik ben jouw toekomst Rein
Jouw hart en ziel probeer ik op één lijn te krijgen
Je probeer je rode raad aan elkaar te rijgen
Laat mij dat voor je doen
Denk even niet meer aan toen
Zie je buiten de kleuren die de herfst voor je heeft achtergelaten?
Nu is het winter
De sneeuw zal komen
En ik zal zijn in jouw dromen
Waar gaan we naartoe?
Wil je naar de duinen in Bergen?
Ik weet dat je me voelt
Dat je snapt wat is bedoelt
Vandaag blijf ik bij jou
We gaan wandelen in jouw toekomst
Nu je andere niet kunt helpen
Voel jij je verward en alleen
Maar schat, juist nu kun je alle kanten op
Raap jezelf op mop!
Al die contacten die je hebt
Hen raak je met jouw liefde
Jij bent te mooi om verloren te zijn
Je kent je dalen
En weet het juist te vertalen
Zal je vertellen…jouw geheim
Je bent lief als een kind
Hoe jij je ook voelt, jij zingt
Je staat voor alles en iedereen maar klaar
Jij kent geen had ik nou maar
Jouw lach komt vanuit je ziel
Het is overweldigend en warm
Het verbindt
Rein, ik kan je beste vriend zijn
Vandaag liet je me toe en dat was toch fijn?!
Morgen weer?
Lieverd….droog je tranen, geen hartenzeer meer