Ik probeer te vechten om je hart terug te winnen,
daar waar ik het kwijt ben geraakt. Wat is er gebeurd, dat ik je hart verloren ben, waar is het fout gegaan. Er was een afstand ontstaan tussen ons,vroeger waren wij twee zielen zo verbonden, maar we vervreemden van elkaar. Uit elkaar gaan leek toen het beste, maar daarvan heb ik nu spijt. In mijn hoofd ben je de hele dag aanwezig, en s'avonds dan zie ik je in mijn dromen terug. Soms dan komen we elkaar tegen, en dan lopen we allebei door, heel vlug.
Maar de pijn is het gene dat altijd blijft. Soms sta ik met de telefoon in mijn handen, om je te bellen, maar dan leg ik hem maar weer neer. Ik wil je weer voor mij winnen, maar de moed ontbreekt mij steeds. Eens zal ik je weer zien, en dan zullen we weer met elkaar praten, ook over de mooie tijd die wij hebben gehad. Misschien is het hiervoor nog te vroeg, maar het is mijn hart dat huilt. Het doet pijn om je geliefde te moeten missen.
Maar ik wil je weer voor mij terug winnen, de liefde terugkrijgen waar ik het eens ben kwijtgeraakt. Is het niet nu, dan is het later. Maar de dag, de dag zal komen dat je weer in mijn nabijheid zult zijn, het is slechts een kwestie van tijd. Houden van je doe ik altijd en dat zal ook altijd zo blijven, je bent toch de enige voor mij. Ik wil weer bij je zijn en mij verbonden voelen, je zielsverwant weer zijn,
en de liefde weer op laten bloeien, in de hoop dat het lukt en dat wij weer naar elkaar toe zullen groeien.