alleen zit ik in de duisternis
en mijn verstand zegt luister nu is
jij voelt je rot
en denkt alles moet kapot
voor hem
voor de jonge die je heeft verleid
voor de jonge waarvoor je nu lijd
alleen gelate
en je gesmeek kon hem niet bate
jij, hebt allang zijn hart verlate
en nu, elke seconde
voel jij je wonde
geslagen door dade en woorde
die ontbonde
uit ons samenzijn
maar nu voel ik me klein
en ik wouw dat ik mijn wereld kon verlate
maar mijn gesmeek kan hier niet bate