Ik wil wel eens een panenka proberen
dan lob ik de bal over de keeper in het doel
maar de te korte aanloop is foute boel
u kunt als u het wou mij nog niet feliciteren
wat ging er fout in de training lukte veel
een dribbel toverde ik zo uit de mouw
maar de perfecte bal tegen het touw
werd mij door de onnodige angst teveel
nu ben ik terreinknecht bij de pupillen
waar ik bewondering heb voor een talent
had ik maar een handtekening en patent
dan zou ik mijn kwelgeest levend villen