Soms wordt ik er haast bang van
Dat je terug krijgt wat je geeft
Dat het leven je kent en je op komt zoeken
Jij hoeft net als mij niet te zoeken in alle hoeken
Hoe kan het dan….?
Na een narcist van een ex alleen maar mensen tegen te komen
Die hetzelfde hebben meegemaakt?!
Soms maakt het me onzeker maar nooit kwaad
Is dit er om uit mijn wonden te komen?
Om hun mijn liefde te geven?!
Omdat ik ze begrijp en voel?!
Staat alles al vast?
Komt dan echt dat wat je nodig hebt….
In welke fase je van je leven ook bent?
Waarom schrik hier zo van… je wist het toch al lang?
Jongen… kijk jezelf eens echt recht aan in de spiegel
Wanneer heb je dat voor het laatst gedaan?
Wat voel je? Weet je wel waar je komt… vandaan?
Wij geven jou nooit iets wat je niet aankunt
Soms geven we je een pijnlijke les
Maar dat is omdat je niet genoeg naar je gevoel luisterde
Dan werk je ons tegen
Vervolgens geven wij je steun en kracht
Dan kom je dezelfde situaties tegen, ja zelfs op je dating app
Er zal je altijd gegeven worden wat je nodig hebt
Maar juist nu je zo met je gevoel bezig bent
Voel en zie je het
Er is niets wat je belet
Je was al mooi, nu nog mooier omdat je een beste stap zet
Nu je ons gevonden hebt
Schat, luister naar je ziel en naar je hart nog iets meer
Wij zijn het licht en komen van boven
Je kan met ons praten als hart en ziel op 1 lijn staan
We zien al hoe jij je kracht hebt en verder zult gaan
Wij weten meer dan je denkt
Hierboven is iets wat jou het allerbeste schenkt
Maar je moet wel durven aan te nemen
Je moet het voelen en geloven
Dan is het echt voor jou
En kan jij het met kerst uitpakken
Bedankt voor al jou stappen
Je hebt ons gevonden
Geef ons door
Zet door
We hebben jou nodig om de wereld wat mooier te maken
Ga door met jou liefdeszaken
Help de mensen om je heen en in jouw nieuwe baan die gaat komen
Dan kom je heel andere mensen tegen
Je hebt nog steeds geen idee waar je kunt komen
Wij wel
Maar je verteld het nu aan ons
Dus je hebt een idee?
Voer het uit, dan gaan wij mee!