Bof kontje
Prima familie
Eten en drinken,
Prima voeding hier
Zo moet je het zien, met deze afschuwelijke Covid 19.
Bij dat je leeft Je hebt tenminste ledematen,
je loopt eet en beweegt zoveel mogelijk beetje minderen
met ongezonde dingen
Ik wens iedereen hier een gezond en voorspoedig 2021
Zo kan je beter denken, dan elkaar verwensen en verwijten maken die nergens over gaan, morbide obesitas en al die ellende meer doet wel eens zeer als je dat ziet
Tja zo is het gewoon, het leven is geen droom
je overwint je schroom om iets op te schrijven
Verliefd op pennen ben ik niet maar soms zie je dingen
waar je echt van verschiet, nee het leven is zo slecht nog niet