Pfff, deze komt ook bij mijj binnen…
Weeet niet eens waar ik moet beginnen
Maar doe het gewoon!
1 vlokje sneeuw
Hij en zij weten niet hoe ze moeten overleven
Wat is kerst voor hun dan?
Laten we hen ondersneeuwen?
Hoe dan?
Had er zelf kunnen staan
Ben je niet benieuwd naar hun leven en hun naam?!
Misschien raak jij je weg wel kwijt en snap je het dan
Dit is de tijd voor verlichting
Niet om kwijt te raken maar om dichter bij elkaar te komen
Blijf geloven in dromen
Pfff, deze komt ook bij mij binnen…
Wil het zo graag, zingen!
Doe het wel en ga ook wel los
Maar de volgende dag ben ik de klos
1 vlokje sneeuw
En we pakken jou je pak aan
Jij kunt losgaan
Jij bent ons geluk
Zonder jou was mijn wereld pas echt stuk
Pfff, vergeet me niet…
Ik haat jullie niet
Maar zie me staan dan!
Aan de kant van de weg
Alles wat ik nog heb geef ik weg
Ik hoef geen warm dak boven mijn hoofd
Ik heb de wens dat jouw hart in je wens geloofd
1 vlokje sneeuw
Kan de wereld al magisch maken
Maak de wereld wit
En ga ver weg vanuit je shit
Pfff, nee joh!
Het nieuwe jaar komt er aan
Iedereen moet weer overeind staan
Maar jij zult gaan!
Ik geloof in mijn moeders haar naam
Haar lierde heeft wat me gedaan
Lieverd straks is het kerst
Wil er voor je zijn
Dit gedicht is er voor jou
Je weet dat ik voor je voel en van je hou