Eerlijkheid is belangrijk
In het bijzonder voor mij
Ik hoor dat ook bij vrienden
Toch zeker degene dichtbij
Ik heb moeite met vertrouwen
En sluit mij makkelijk op
Iemand toelaten lukt wel fysiek
Maar nogal moelijk in mijn kop
Maar nu ik mezelf afsluit
Confronteer ik mezelf daarmee
Dat ik mijn beste vrienden voorlieg
En ze gaan daar gewoon in mee
Ik voel me vaak wat moe
En slaap regelmatig slecht
Maar 'Ik ben ok
Gewoon wat moe, echt!'
Ze voelen wel dat het niet gaat
Maar mijn leugens zijn me vaak voor
Ik verschiet er soms zelf van
Als ik mijn eigen excuses hoor
Ik probeer de schijn op te houden
En denk na over alles wat ik zeg
Ik verbijt letterlijk de pijn
Als ik een lach rond mijn lippen leg
Niemand kan me helpen
Dus waarom zou ik ze pijn doen
Maar ik zie mezelf lachen
Geef een knuffel en een zoen
Hoe kan ik eerlijk zijn
Want ik ben zo bang
En ik schaam mij enorm
Want ik lieg nu al zo lang