Top 4000
Het is weer de tijd van het jaar
om overal op terug te kijken
De lijstjes vallen over elkaar
wie zal er met de eer gaan strijken
Maar meer dan winnaars toch
zijn er de muzikale sentimenten
Met herinneringen in hun zog
van onuitwisbare momenten
Tussen overstemmende gitaren
toen je de wereld niet begreep
Tot strelende handen door je haren
samen luisterend naar een cassettetape
Eerste schoolavond , eerste dans
de wereld ging langzaam open
Van het zakgeld greep je de kans
jouw eerste singeltje te kopen
Gebeurtenissen kregen hun eigen lied
je proefde het leven met volle teugen
Momenten van geluk en van verdriet
vormde een muzikaal geheugen
Een levensloop in twintig dagen
die elk jaar herinneringen bevatten
Ik laaf mij aan die warme vlagen
die mijn gevoelens weer bezatten