VAN HIER NAAR TOKIO
Ik kan ook judo of aikido met je doen
maar minnen kan ik beter
zeker geleid met de hulp van je hand
het strelen van jouw vingers
Liefhebben is de tijd nemen
luisteren naar de noden van het lijf
van je partner en van jezelf
Immers het ware grote geluk bestaat niet
het is beter de momenten van klein geluk
te waarderen en er zuinig mee te zijn
Het zijn kleine dingen, die de kwaliteit
van een relatie bepalen en verhalen.
Heb jij een favoriet standje boven onder
of iets dat je beslist echt niet wil?