Waar moet je heen als je verloren bent
Dat je iemand kwijt raakt die jou het beste kent
Je veilige haven niet meer bestaat
En afscheid nemen is het enige waar het nog omgaat
Zoveel jaren kon ik bij jou terecht
Elke klap die ik kreeg vertelde ik direct
De momenten dat ik niet meer verder wou leven, in plaats van mij op te laten nemen deed je me geloof en steun geven
er zijn zoveel dingen die ik fout doe en ik heb het gevoel dat ik verder dieper daal dan ooit ervoor en toch blijf je complimenten geven en zeg mij ga zo door!
Melis je bent gegroeid... Maar waarom dokter/Wil zie ik dit nooit?
Ik voel mij een hoopje ellende en maak van mijn hele leven een bende