Laat boosheid
frustratie en angst
de bovenhand niet halen.
Leer met liefde
je oprechte gevoelens
te vertalen.
Schuldgevoelens en spijt
wegen zwaar
na verloop van tijd.
Met liefde, zowel voor jezelf als voor anderen, kun je veel bereiken. Het kan een duister gevoel verzachten, en het hart verwarmen.
Mooi... Liefs, Aquarel