Iedereen draagt het zijne...
Nico in de Brico, Frank in de bank en Stijn op de trein.
Odette op het toilet, Freek in de bibliotheek en André in de GB.
Willy en Staf op het kerkhof bij hun moeders graf.
Martijn in de vismijn, Aimee op het wc
en toen het nog mocht droeg Fleur hem bij de coiffeur.
Frans op zijn trouw tijdens de openingsdans.
Bart terwijl zijn auto niet start, zijn vrouw in de kou.
Floor bij meneer pastoor en Victor op zijn tractor.
Jouw mamma in de Gamma en Olivier op de pier.
Oscar op zijn Go-cart, Angelique in de fabriek.
Coenraad op straat en Tuur achter het stuur.
Pascal op het virtuele politiebal en je zus op de bus.
Bijna iedereen heeft er één.
Thomas in zijn regenjas en Carlo op zijn velo.
Britt terwijl ze in het rusthuis zit en Charlot in haar kot.
Paloma bij haar bomma en Romy bij haar Homie.
Arnoud in het woud en Jos in het bos.
Beatrijs in haar paleis en den John op zijn kanon.
De koning in zijn bescheiden woning.
Jim en Daan als ze naar winkel gaan en Patriek in de kliniek.
Bram op de tram en Bobby tijdens het uitoefenen van zijn hobby.
Geert die zich als een duivel in een wijwatervat weert
draagt er één met een tekening van Marc Sleen.
Marcel Baart terwijl hij met zijn boot het zeegat uitvaart.
Luc de Vlaamse zanger en Stanislaw de Poolse behanger.
Het mondkapje is geen grapje want iedereen draagt het,
zelfs ik terwijl ik voor het scherm van mijn computer zit.
En al diegenen die weigeren om het te dragen,
moeten achteraf niet komen klagen.
Het mondmasker is een must als je heel bewust
in dit leven het virus de kans niet gaat geven…
esteban 30 december 2020