Een nieuwe start …
In de branding van de pandemie
staan we nog steeds in het zand
De zee wijkt tot onder de knie
we kiezen zelf de overhand
De nieuwjaarsduik, nu virtueel
doet het vreugdegevoel verhogen
Uit ons goedgemutste ritueel
blijkt bovendien ons drijfvermogen
De redding van de ondergang
zit in onze overlevingsmechaniek
We zijn beduusd, maar niet bang
en dienen belagers van repliek
Dit einde is een nieuwe start
de klok toont enkel nullen
Verliezen waren bikkelhard
nu tijd om zelf in te vullen
Het is niet alleen, maar samen
afstanden worden overbrugd
Tijd om een plan te beramen
we jagen de onzin op de vlucht
Er zijn schouders om te rusten
armen om elkaar te dragen
Samen naar het zelfbewuste
je hoeft het maar te vragen