NIEUWJAARSWENS 2021
Een voorspoedig jaar in een roerige wereld
Lange tijd niks van je gehoord
Je ziet er op de foto nog steeds
even aantrekkelijk uit
De eerste dag is voorbij
veel regen en gewandeld.
Dit jaar passie voorgenomen,
maar het is er niet van gekomen
want eten moest gekookt, opgeschept
warme thee en koffie uit een glas
De buiken gevuld, de eeuwige afwas
op de zetel in slaap gevallen
De tijd gevuld met dromen
gewekt door een vederlichte kus
op een tapijt van ver gekomen
jij bent het die mijn passie blust
Groetjes Soetelief!