Surrealismisch
Hij wou zijn zinnen verzetten
aldus ging hij mijn zinnen verzetten
maakte zo een ander gedicht
van mijn gedicht
‘Erop of erin’
hij schreef het onderste boven
hier komt het
bovenste onder
welke helft
de vraag is maar
de helft
in
we zitten
de PC
op
de TV
voor
het scherm
achter
we zitten
Erop of erin