Ik was mezelf verloren
Doordat jij me jaren lang de grond in boorde
Kleineerde elk dingetje aan mij
Nu 3 jaar na de relatie
Voel ik me voor het eerst oprecht weer blij
Losgeslagen uit jou handboeien
Opgestaan uit jou kooi
Voor het eerst oprecht gedachten
Ik mag er zijn!
Ik ben goed!
Ik ben mooi!
Ik ben niet langer bang
Ik durf te staan, ik durf te zingen, ik durf te dansen en te springen.
Geniet van de vrijheid en de mensen om mij heen.
Het leven heeft me zoveel meer gegeven dan dat ik met jou had voorheen.